Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a sanctionat miercuri grupul Rompetrol cu o amenda in valoare de 5% din capitalul social, deoarece nu a depus la timp documentele aferente ofertei publice de preluare la Rompetrol Rafinare, potrivit NewsIn care citeaza un oficial al institutiei. Conform raportului anual pentru 2008, grupul petrolier avea un capital social de 140.610 dolari, ceea ce inseamna ca sanctiunea CNVM se ridica la aproximativ 7.000 dolari.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a sanctionat miercuri grupul Rompetrol cu o amenda in valoare de 5% din capitalul social, deoarece nu a depus la timp documentele aferente ofertei publice de preluare la Rompetrol Rafinare.

Conform raportului anual pentru 2008, grupul petrolier avea un capital social de 140.610 dolari, ceea ce inseamna ca sanctiunea CNVM se ridica la aproximativ 7.000 dolari.

Citeste articolul integral pe Economie.hotnews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.