Societatea de administrare Aviva Investors va lansa pana la finele anului Oportunitati imobiliare, un fond deschis de investitii in real estate, cu o capitalizare initiala de 7,5 milioane de euro, potrivit companiei de consultanta imobiliara DTZ...
Societatea de administrare Aviva Investors va lansa pana la finele anului Oportunitati imobiliare, un fond deschis de investitii in real estate, cu o capitalizare initiala de 7,5 milioane de euro, potrivit companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox, unul dintre consilierii Aviva.

“Va fi un fond deschis cu investitori aproape 100% locali. Se va concentra pe achizitia de participatii in cadrul proiectelor care aduc deja venituri, excluzand segmentul rezidential”, a declarat Cristian Ustinescu, seful departamentului de investitii al DTZ Echinox, in cadrul conferintei pe teme imobiliare Evensys.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.