Conform Wall-Street, doi dintre cei mai importanti actionari ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si-au anuntat exit-ul, acestia fiind Morgan Stanley si casa de brokeraj KBC Securities. In acest sens, cei doi investitori au scos la vanzare actiunile detinute, desi pretul unui titlu a scazut cu peste 50% fata de valoarea de achizitie.

"Multi investitori au luat decizia de a vinde si probail isi vor reorienta investitile in alte domenii considerate mai profitabile sau doresc ca in aceasta perioada sa ramana pe lichiditati. Personal consider ca aceste exituri au la baza o decizie pur economica, in aceste momente multi investitori isi restructureaza portofoliile, iar nevoia de lichiditati este unul dintre factorii care au determinat aceste exit-uri", a declarat Rares Sofariu, director de cercetare si dezvoltare al companiei de brokeraj KD Capital Management.
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.