CorporateNews11 Ianuarie 201110:59

Lectura de un minut

A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic de pe piata locala, a anuntat ca a semnat un acord pentru un imprumut de 150 de milioane de euro aranjat de bancile Erste Group, BCR si Unicredit Tiriac.

Noul acord a fost semnat pe data de 16 decembrie 2010 si a intrat in vigoare pe 29 decembrie, fiind scadent la 16 decembrie 2013.

"Imprumutul a fost acordat A&D Pharma si subsidiarelor sale din Romania pentru refinantarea creditului de 100 de milioane de euro si pentru alte proiecte corporative", potrivit unui comunicat remis Bursei din Londra.

Creditul in valoare de 100 de milioane de euro a fost contractat in vara lui 2009 de la un consortiu de cinci banci finantatoare. Bancile finantatoare, fiecare cu o participare de cate 20 de milioane de euro, au fost Banca Comerciala Romana, BRD – Groupe Societe Generale, Citibank Europe, RBS Bank Romania si Unicredit Bank Austria.

Citeste si:
Ciprian Dascalu (BCR): Ne asteptam la o crestere economica de 3,5% anu
Ciprian Dascalu (BCR): Ne...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.