CorporateNews20 Septembrie 201010:35

Lectura de un minut

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, isi propune sa atinga anul acesta o cifra de afaceri de 38 mil. euro, mizand in 2011 pe o continuare a trendului ascendent si o majorare a afacerilor de 40%, spune Mihail Marcu, presedinte MedLife.
“Trecem prin cea mai importanta etapa de dezvoltare si expansiune a business-ului nostru - fapt conditionat si de cresterea puternica a segmentului de retail (fee for service), precum si de potentialul acestui segment in urmatorii ani. In perioada imediat urmatoare, intentionam sa facem si alte achizitii importante si sa crestem cifra de afaceri anul viitor cu 40%, de la aproximativ 38 mil. euro in acest an la un minim de 53 mil. euro pentru 2011. Avand in vedere toate aceste planuri, credem ca este extrem de important ca segmentul de retail sa fie sustinut de o strategie coerenta si unitara, care sa asigure un return on investment maxim”, a declarat Mihail Marcu.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.