CorporateNews19 August 201011:16

Lectura de un minut

Medicana Hospitals, una dintre cele mai mari retele de spitale private din Turcia, intentioneaza sa se extinda in regiunea Balcanilor, iar in Romania a finalizat studiile de fezabilitate pentru constructia unui spital in centrul Bucurestiului, potrivit...

Medicana Hospitals, una dintre cele mai mari retele de spitale private din Turcia, intentioneaza sa se extinda in regiunea Balcanilor, iar in Romania a finalizat studiile de fezabilitate pentru constructia unui spital in centrul Bucurestiului, potrivit publicatiei turcesti Milliyet.

"Intentionam sa infiintam noi spitale in Balcani si sa ne listam la bursa din Istanbul", a declarat presedintele consiliului de administratie al Medicana Hospital, Huseyin Bozkurt.

El a aratat ca Medicana Hospitals a finalizat studiile de fezabilitate pentru constructia unui nou spital in Romania, iar terenul a fost alocat deja de autoritati.

Urmatoarele tinte ale grupului sunt Polonia, Ungaria si Rusia a mai spus Bozkurt, care a precizat ca in prezent 10% din pacientii grupului sunt straini.

Citeste si:
PRIMER: Votul ce plafonează taxa clawback la 15%, o corecție necesară
PRIMER: Votul ce plafonează...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.