CorporateNews13 August 201011:14

Lectura de un minut

Importatorul si distribuitorul de medicamente Farmexim, parte a grupului cu acelasi nume controlat de omul de afaceri Ovidiu Buluc, a inregistrat, in primele sase luni ale anului, o cifra de afaceri de 93,4 milioane de euro, in crestere cu 12% fata de...

Importatorul si distribuitorul de medicamente Farmexim, parte a grupului cu acelasi nume controlat de omul de afaceri Ovidiu Buluc, a inregistrat, in primele sase luni ale anului, o cifra de afaceri de 93,4 milioane de euro, in crestere cu 12% fata de valoarea raportata in aceeasi perioada a lui 2009, precum si un profit in crestere cu 26%.

"Pentru acest final de an ne pastram optimismul si estimam o crestere cu 15% a cifrei de afaceri, pana la o valoare de 840 de milioane de lei, precum si o marja de profit de 2%", a declarat Ovidiu Buluc (foto), directorul general al Farmexim.

Piata farmaceutica romaneasca se confrunta cu o acuta criza de lichiditati, motiv pentru care compania si-a regandit planul de dezvoltare pentru acest an, axandu-se pe recuperarea datoriilor si asigurarea cash-flow-ului.

Citeste si:
PRIMER: Votul ce plafonează taxa clawback la 15%, o corecție necesară
PRIMER: Votul ce plafonează...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.