CorporateNews13 August 201011:13

Lectura de un minut

Distribuitorul de medicamente Ropharma, controlat de omul de afaceri Mihai Miron, fondatorul Europharm, isi va mari capitalul social cu 16,5 milioane de lei, pana la 29,1 milioane de lei, initiativa fiind supusa deciziei Adunarii Generale Extraordinare...

Distribuitorul de medicamente Ropharma, controlat de omul de afaceri Mihai Miron, fondatorul Europharm, isi va mari capitalul social cu 16,5 milioane de lei, pana la 29,1 milioane de lei, initiativa fiind supusa deciziei Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA) care ca avea loc la finele lunii.

Majorarea de capital se va realiza prin emiterea unui numar de 164,4 milioane de actiuni nominative, in forma dematerializata, cu valoarea nominala de 0,10 lei/actiune, se precizeaza in anuntul catre Bursa de Valori Bucuresti.

"Distribuirea noilor actiuni se va face potrivit urmatoarei formule: rata de alocare a actiunilor noi este de 1,3 actiuni noi la o actiune detinuta la data de inregistrare", potrivit anunului.

Citeste si:
PRIMER: Votul ce plafonează taxa clawback la 15%, o corecție necesară
PRIMER: Votul ce plafonează...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.