CorporateNews9 August 201016:46

Lectura de un minut

Help Net Farma a înregistrat o cifra de afaceri de 40 milioane euro în primul semestru din 2010 si o marja de profit de 4%, potrivit unui comunicat al companiei.Agentia Nationala de Presa - Agerpres

Help Net Farma a înregistrat o cifră de afaceri de 40 milioane euro în primul semestru din 2010 şi o marjă de profit de 4%.

Profitul înregistrat în ultimii ani a fost reinvestit atât pentru susţinerea cash-flow-ului, diminuat de întârzierea cu care se recuperează datoriile de la stat, cât şi pentru investiţii în dezvoltarea capitalului uman şi a reţelei, conform sursei citate.

În primele şase luni ale acestui an, peste 800.000 euro au fost returnaţi clienţilor prin intermediul reducerii de 5 la sută de care beneficiază posesorii Cardului de Fidelitate Help Net. Numărul clienţilor posesori de Card de Fidelitate a crescut cu 7,5 la sută în primul semestru din 2010, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Citeste si:
PRIMER: Votul ce plafonează taxa clawback la 15%, o corecție necesară
PRIMER: Votul ce plafonează...

Citeste articolul integral pe Doingbusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.