CorporateNews5 August 201014:27

Lectura de un minut

Producatorul de medicamente Zentiva Romania (SCD) a raportat la finalul primului semestru al acestui an un profit net de 27 milioane lei (6,5 milioane euro), de peste trei ori mai mare decat rezultatul obtinut in perioada similara din 2009,...
Producatorul de medicamente Zentiva Romania (SCD) a raportat la finalul primului semestru al acestui an un profit net de 27 milioane lei (6,5 milioane euro), de peste trei ori mai mare decat rezultatul obtinut in perioada similara din 2009, de 8,5 milioane lei. Totodata, cifra de afaceri a Zentiva a avansat cu 36%, de la 93,6 milioane lei la 126,9 milioane lei (30,6 milioane euro).

"Rezultatele foarte bune obtinute de Zentiva in primul semestru, atat in ceea ce priveste vanzarile, cat si parametrii de profit, se datoreaza, pe de o parte, echipei comerciale, care si-a dovedit eficienta in teren, si pe de alta parte optimizarii costurilor la toate nivelurile in zona de operatiuni industriale”, a declarat Dan Ivan, presedintele Consiliului de Administratie al Zentiva.

Citeste articolul integral pe Financiarul.comTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.