CorporateNews4 August 201011:12

Lectura sub un minut

Producatorul ungar de medicamente Gedeon Richter, prezent pe piata locala prin activitati de productie (fosta fabrica Armedica), distributie (Pharmafarm, care a fuzionat cu Dita Import Export) si retail (Farmaciile Richter) a realizat, in primul...
Producatorul ungar de medicamente Gedeon Richter, prezent pe piata locala prin activitati de productie (fosta fabrica Armedica), distributie (Pharmafarm, care a fuzionat cu Dita Import Export) si retail (Farmaciile Richter) a realizat, in primul semestru al anului, vanzari pe piata locala de 80,5 milioane de euro, in crestere cu 3,1% fata de perioada similara a anului trecut.

Rezultatele au fost impactate in mod negativ atat de cresterea termenelor de plata, precum si de introducerea claw-back-ului (taxa pe veniturile obtinute din vanzari), incasat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. .

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.