CorporateNews30 Iulie 201011:06

Lectura de un minut

Mediplus, cel mai mare distribuitor de medicamente, parte a grupului A&D Pharma, a inregistrat in primele sase luni creante in valoare de 60 de milioane de euro, volumul acumulat pana acum ridicandu-se la 257 de milioane de euro.

Mediplus, cel mai mare distribuitor de medicamente, parte a grupului A&D Pharma, a inregistrat in primele sase luni creante in valoare de 60 de milioane de euro, volumul acumulat pana acum ridicandu-se la 257 de milioane de euro.

"Probabil ca Mediplus are cel mai mare volum de creante din economia romaneasca", a declarat Florin Buligoanea, CFO-ul A&D Pharma, in cadrul unei conferinte de presa in care s-au anuntat rezultatele pentru primele sase luni.

Robert Popescu, CEO-ul grupului, a adaugat ca se uita alarmat la cresterea exploziva a datoriilor sistemului sanitar (Casei Nationale de Asigurari de Sanatate) catre farmacii si nu a exclus posibilitatea luarea unei decizii in sensul "limitarii vanzarilor". Popescu a explicat ca Mediplus isi primeste banii inapoi pentru marfa livrata farmaciilor si cu 300 de zile intarziere, iar volumul de creante a crescut vizibil mai repede in primele sase luni pe fondul adancirii problemei de lichiditati din sistemul sanitar.

Citeste si:
PRIMER: Votul ce plafonează taxa clawback la 15%, o corecție necesară
PRIMER: Votul ce plafonează...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.