CorporateNews29 Iulie 201014:44

Lectura sub un minut

Veniturile grupului farmaceutic A&D Pharma au crescut in primul semestru cu 30%, la 303,2 milioane euro, pe fondul avansului operatiunilor de wholesale si a vanzarilor de retail. Profitul companiei a marcat o crestere de 67% fata de perioada similara din anul trecut, la 19,54 milioane euro. Din grupul A&D Pharma fac parte firma Mediplus (distributie), lantul de farmacii Sensiblu si compania A&D Pharma Marketing&Sales. Potrivit unui comunicat de presa, dat publicitatii jo
Veniturile grupului farmaceutic A&D Pharma au crescut in primul semestru cu 30%, la 303,2 milioane euro, pe fondul avansului operatiunilor de wholesale si a vanzarilor de retail. Profitul companiei a marcat o crestere de 67% fata de perioada similara din anul trecut, la 19,54 milioane euro.

Din grupul A&D Pharma fac parte firma Mediplus (distributie), lantul de farmacii Sensiblu si compania A&D Pharma Marketing&Sales.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.