CorporateNews5 Iulie 201018:11

Lectura de un minut

Grupul Agora, in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, organizeaza joi, 08 iulie 2010, conferinta eHealth 2010. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental din Bucuresti, sala Ronda, incepand cu ora 9.30. Peter Linhardt, Ph.D. eHealth Solution Architect Ness Technologies va deschide conferinta cu prezentarea "De la ePrescription la eHealth - strategia eHealth Slovacia (studiu de caz)".

Grupul Agora, in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, organizeaza joi, 08 iulie 2010, conferinta eHealth 2010. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental din Bucuresti, sala Ronda, incepand cu ora 9.30.

Medici care pot accesa mai usor inregistrari medicale ale pacientilor, primesc imediat rezultatele analizelor chiar din laborator si trimit retetele direct catre farmacie. Acces la ingrijire medicala, indiferent de zona geografica, gratie sistemelor inovative de telemedicina si ingrijire personala. Autoritati publice si spitale din tari diferite, care colaboreaza indeaproape pentru accelerarea formalitatilor in cazul administrarii unui tratament mai eficient in strainatate. Intr-un cuvant: eHealth.

Conferinta eHealth 2010 se adreseaza directorilor de IT din institutiile de resort, managerilor de spitale si clinici, medicilor de familie, medicilor specialisti, farmacistilor si va oferi un cadru pentru schimbul de idei intre specialistii din sistem, reprezentantii autoritatilor publice centrale din domeniu si furnizorii de tehnologie, abordand o serie de subiecte de interes in domeniu, precum prescriptia electronica, cardul de sanatate, fisa pacientului sau interoperabilitatea intre sisteme si interoperabilitatea transfrontaliera.

Citeste si:
Orban, despre votul de investitura a Guvernului: "Daca e cvorum, e vin
Orban, despre votul de...

Citeste articolul integral pe Webpr.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.