Anuntul acestui succes a fost facut într-o conferinta de presa, astazi, de catre Timur Lakhonin, seful Biroului National Central al Interpolul de pe lînga Ministerul de Interne al Federatiei Ruse.“Aceasta

În cursul unei operaţiuni internaţionale de mare anvergură, “Pang-2”, coordonată de Interpolul, au fost descoperite 1,200 de site-uri care distribuiau medicamente contrafăcute, informează Itar - Tass.

Anunţul acestui succes a fost făcut într-o conferinţă de presă, astăzi, de către Timur Lakhonin, şeful Biroului Naţional Central al Interpolul de pe lîngă Ministerul de Interne al Federaţiei Ruse.

“Această operaţiune a fost efectuată simultan în 25 de ţări. Scopul ei a fost de a suprima factorii de realizare ilegală a medicamentelor contrafăcute. S-a constatat că cel mai des se vând următorele medicamente contrafăcute : antibioticele, contraceptivele şi steroizi”, a spus Lakhonin. În timpul operaţiunii au fost descoperite 1200 de farmacii virtuale care distribuiau medicamente. Dintre acestea 153 sunt deja închise, iar 127 sunt în curs de investigaţie” menţioneză Lakhonin.

Citeste si:
Rafila: ”Vom ajunge la o situație mult mai gravă decât până acum”
Rafila: ”Vom ajunge la o...
Citeste si:
Te inteapa inima? Afla care ar putea fi cauza
Te inteapa inima? Afla care...

Citeste articolul integral pe Jurnalul.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.