Recordati Group, unul dintre cele mai mari companii farmaceutice din Italia, cu o capitalizare de 747,5 milioane de euro in 2009, a achizitionat pachetul integral de actiuni de la compania de marketing specializat ArtMed, contra sumei de 1,2 milioane...

Recordati Group, unul dintre cele mai mari companii farmaceutice din Italia, cu o capitalizare de 747,5 milioane de euro in 2009, a achizitionat pachetul integral de actiuni de la compania de marketing specializat ArtMed, contra sumei de 1,2 milioane de euro.

Compania cumparata, care furnizeaza servicii de marketing pe plan local pentru giganti ca Pfizer si Bristol-Myers Squibb, devine astfel platforma de dezvoltare a Racordati in Romania, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Artmed, cu vanzari de 35 de milioane de euro si 24 de angajati, devine astfel parte a grupului pentru care lucreaza 2.800 de persoane.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.