Operatorul de servicii medicale MedLife a deschis in cadrul clinicii Favorit un centru de gastroenterologie, dupa o investitie de jumatate de milion de euro, numarul estimat al pacientilor in decursul unui an fiind de 6.000, potrivit reprezentantilor clinicii. Centrul este specializat in in diagnosticarea si tratarea afectiunilor aparatului digestiv, ficatului si pancreasului."Cererea mare pe care o inregistram pentru anumite specialitati ne-a determinat sa continuam investitiile

Operatorul de servicii medicale MedLife a deschis in cadrul clinicii Favorit un centru de gastroenterologie, dupa o investitie de jumatate de milion de euro, numarul estimat al pacientilor in decursul unui an fiind de 6.000, potrivit reprezentantilor clinicii.

Centrul este specializat in in diagnosticarea si tratarea afectiunilor aparatului digestiv, ficatului si pancreasului.

"Cererea mare pe care o inregistram pentru anumite specialitati ne-a determinat sa continuam investitiile si pe segmentele de nisa prin extinderea retelei de centre specializate pe diverse afectiuni", a declarat Mihai Marcu, presedintele Consiliului de Administratie MedLife.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.