Profitul net al grupului farmaceutic Roche a scazut anul trecut cu 21,5%, la 8,51 miliarde franci elvetieni (5,77 miliarde euro), ratând estimarile din cauza vânzarilor dezamagitoare de medicamente împotriva cancerului, dar grupul a majorat suma alocata pentru dividende cu 20%. Roche Holding AG, înregistrat în Elvetia, propune dividende în valoare totala de 5,17 miliarde franci elvetieni (3,5 miliarde euro), cu 20% mai mari decât suma de 4,31 ...
Profitul net al grupului farmaceutic Roche a scăzut anul trecut cu 21,5%, la 5,77 miliarde euro, ratând estimările din cauza vânzărilor dezamăgitoare de medicamente împotriva cancerului, dar grupul a majorat suma alocată pentru dividende cu 20%.

Roche Holding AG, înregistrat în Elveţia, propune dividende în valoare totală de 3,5 miliarde euro, cu 20% mai mari decât suma de 4,31 miliarde franci aferentă activităţii din 2008.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.