Compania farmecutica americana Alvogen si-a anuntat intrarea pe piata din România ca urmare a strategiei de extindere a operatiunilor pe piata din Europa de Est. Conform presei internationale, Alvogen a deschis deja un birou în Bucuresti. Alvogen România se va concentra în prima faza pe activitati de vânzare si marketing pentru a sprijini lansarea mai multor produse în decursul acestui an. "Credem ca avem oportunitati mari de dezvoltare pe ...

Compania farmecutică americană Alvogen şi-a anunţat intrarea pe piaţa din România ca urmare a strategiei de extindere a operaţiunilor pe piaţa din Europa de Est. Conform presei internaţionale, Alvogen a deschis deja un birou în Bucureşti.

Alvogen România se va concentra în prima fază pe activităţi de vânzare şi marketing pentru a sprijini lansarea mai multor produse în decursul acestui an.

"Credem că avem oportunităţi mari de dezvoltare pe pieţele din Europa de Est. Prin înregistrarea propriilor produse, achiziţii sau parteneriate, ţintim să avem o prezenţă puternică în această regiune", a declarat Robert Wessman, preşedintele executiv al Alvogen. Wessman este fostul CEO al Actavis, una din cele mai mari companii de medicamente generice din lume.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.