CorporateNews4 Ianuarie 201011:53

Lectura sub un minut

Grupul farmaceutic elvetian Novartis va cumpara de la Nestle 52% din actiunile companiei americane Alcon, specializata în oftalmologie, pentru 28,1 miliarde de dolari, majorându-si astfel participatia la 77%. Novartis vrea sa cumpere si restul de 23% din actiuni de la actionarii minoritari, pentru 11,2 miliarde de dolari. Oferta înaintata acestora, de 2,8 actiuni Novartis pentru fiecare titlu Alcon, respectiv 153 de dolari pe unitate, este însa inferioara ...
Grupul farmaceutic elvetian Novartis va cumpara de la Nestle 52% din actiunile companiei americane Alcon, specializata in oftalmologie, pentru 28,1 miliarde de dolari, majorandu-si astfel participatia la 77%.
Novartis vrea sa cumpere si restul de 23% din actiuni de la actionarii minoritari, pentru 11,2 miliarde de dolari.

Oferta inaintata acestora, de 2,8 actiuni Novartis pentru fiecare titlu Alcon, respectiv 153 de dolari pe unitate, este insa inferioara pretului convenit cu Nestle, de 180 dolari pe unitate.

Citeste articolul integral pe Capital.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.