CorporateNews4 Ianuarie 201010:31

Lectura sub un minut

Medicana Hospital, una dintre cele mai mari retele de spitale private din Turcia, intentioneaza sa intre pe piata din Romania si Bulgaria, pentru a profita de turismul medical din Uniunea Europeana (UE), potrivit publicatiei Today's Zaman, citata de Mediafax. "Recent, am initiat diferite proiecte in Romania si Bulgaria, ambele state fiind membre ale UE. Miscarea libera a pacientilor pe teritorilul UE va asigura spitalelor noastre un flux constant de clienti", a declarat H
Medicana Hospital, una dintre cele mai mari retele de spitale private din Turcia, intentioneaza sa intre pe piata din Romania si Bulgaria, pentru a profita de turismul medical din Uniunea Europeana (UE).

"Recent, am initiat diferite proiecte in Romania si Bulgaria, ambele state fiind membre ale UE. Miscarea libera a pacientilor pe teritorilul UE va asigura spitalelor noastre un flux constant de clienti", a declarat Huseyin Bozkurt, presedintele consiliului de directori al Medicana Hospital.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.