Sanofi Aventis, actionarul majoritar al Zentiva Romania (SCD), a achizitionat in cursul zilei de ieri 1,06% din capitalul social al producatorului de medicamente pentru care a platit 3,1 milioane lei (0,73 mil. euro).

Sanofi Aventis, actionarul majoritar al Zentiva Romania (SCD), a achizitionat in cursul zilei de ieri 1,06% din capitalul social al producatorului de medicamente pentru care a platit 3,1 milioane lei.

Astfel, participatia Sanofi Aventis se majoreaza la 81,49%, dupa ce a inceput sa achizitioneze din piata actiuni dupa o oferta publica in care a reusit sa atraga doar 3,4% din Zentiva.

Zentiva Romania a raportat un profit de 3,21 milioane lei, in primele noua luni, de 7 ori mai mic decat rezultatul din perioada similara din 2008, ceea ce indica o pierdere de 5,33 milioane lei in cel de-al treilea trimestru al anului curent


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.