Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures a deschis vineri un centru integrat de medicina dentara, in urma unei investitii totale de peste 5 milioane euro. Proiectul a demarat la sfarsitul anului 2006 prin lucrarile de reabilitare si constructie a unei noi cladiri in perimetrul campusului universitar din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Targu Mures, pe o suprafata de 4.000 mp.Noul... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]
Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures a deschis vineri un centru integrat de medicina dentara, in urma unei investitii totale de peste 5 milioane euro.

Proiectul a demarat la sfarsitul anului 2006 prin lucrarile de reabilitare si constructie a unei noi cladiri in perimetrul campusului universitar din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Targu Mures, pe o suprafata de 4.000 metri patrati.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.