Consiliul Concurentei a declansat din oficiu o investigatie privind posibila punere in practica a operatiunii de concentrare economica prin care grupul Advent a preluat unele active ale companiei Ozone Laboratories si ale unor afiliati ai acesteia, inainte de obtinerea autorizariii Consiliului Concurentei. In cadrul acestei investigatii, inspectorii Consiliului Concurentei au realizat o serie de inspectii inopinate la sediile partilor implicate."Este pentru prima oara cand se folos
Consiliul Concurentei a declansat din oficiu o investigatie privind posibila punere in practica a operatiunii de concentrare economica prin care grupul Advent a preluat unele active ale companiei Ozone Laboratories si ale unor afiliati ai acesteia, inainte de obtinerea autorizariii Consiliului Concurentei.


In cadrul acestei investigatii, inspectorii Consiliului Concurentei au realizat o serie de inspectii inopinate la sediile partilor implicate.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.