MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din România dupa cifra de afaceri, a inaugurat un minicomplex de apartamente de lux, în cadrul maternitatii din Life Memorial Hospital, în urma unei investitii de 1 milion de euro. Complexul include 5 unitati iar fiecare dintre apartamente include 2 camere – rezerva propriu-zisa si living, acesta din urma putând fi utilizat în calitate de camera de cazare pentru potentialii vizitatori ...
MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din Romania dupa cifra de afaceri, a inaugurat un minicomplex de apartamente de lux, in cadrul maternitatii din Life Memorial Hospital, in urma unei investitii de 1 milion de euro.

Complexul include 5 unitati iar fiecare dintre apartamente include 2 camere – rezerva propriu-zisa si living, acesta din urma putand fi utilizat in calitate de camera de cazare pentru potentialii vizitatori.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.