Grupul farmaceutic elvetian Roche a acuzat în instanta Credit Suisse ca i-a vândut titluri ipotecare despre care banca stia ca sunt toxice de 545 milioane de dolari, în locul unor active sigure. Producatorul de medicamente sustine, în documentele depuse la o instanta din New York, ca a cumparat de la Credit Suisse titluri ipotecare nevandabile, crezând ca investeste în credite pentru studenti, garantate de statul american. Banca elvetiana a ...
Grupul farmaceutic elvetian Roche a acuzat in instanta Credit Suisse ca i-a vândut titluri ipotecare despre care banca stia ca sunt toxice de 545 milioane de dolari, in locul unor active sigure.

Producatorul de medicamente sustine, în documentele depuse la o instanta din New York, ca a cumparat de la Credit Suisse titluri ipotecare nevandabile, crezând ca investeste in credite pentru studenti, garantate de statul american.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.