Puls Media Network, in parteneriat cu SanatateaTV, organizeaza pe data de 26 februarie 2009 cea de-a doua editie a Premiilor “Carol Davila” - primul si singurul eveniment dedicat exclusiv responsabilitatii sociale in sanatate, se arata intr -un comunicat de presa remis redactiei CorporateNews.

Evenimentul isi propune sa-i premieze pe cei mai importanti actori din domeniul sanatatii implicati in activitati si proiecte de responsabilitate sociala in sanatate.

La editia 2009 a Premiilor “Carol Davila” se regasesc doua categorii noi de premii: “CSR Junior” si “Cel mai bun program de responsabilitate sociala” pentru a incuraja initiativele in sanatate, la toate nivelurile de expertiza.

Nominalizarea proiectelor pentru Premiile “Carol Davila” si selectia castigatorilor sunt hotarate de un juriu format din reprezentanti de marca din lumea medicala, presa si societatea civila. Juriul intrunit special pentru aceasta ocazie va tine cont in desemnarea castigatorilor de votul public exprimat pe site-ul www.premiilecaroldavila.ro in perioada 6-20 februarie 2009.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Sesiunea de inscriere a proiectelor de responsabilitate sociala cu implicare in domeniul sanatatii, pentru editia a doua a Premiilor “Carol Davila” se va incheia la 2 februarie 2009. Proiectele vor putea fi prezentate pentru a fi inscrise in competitie de initiatorii, finantatorii, dar si de alte organizatii implicate in derularea acestora (agentii de PR/publicitate, media, ONG-uri etc.). Numarul maxim de proiecte inscrise in competitie de un candidat (companie, ONG, persoana) este de 2, iar inscrierea proiectelor nu presupune nicio obligatie financiara din partea candidatiilor, ci doar completarea Fisei de Candidatura, disponibila pe site-ul www.premiilecaroldavila.ro.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.