Prima ediție a Global SABRE, varianta internationala a prestigioasei competiții europene SABRE Awards, aduce si prima nominalizare a agenției THE PRACTICE, desemnata finalista la categoria Employee Communications pentru campania Crazy About Computers (client TechTeam Global).

  • Competitia Global SABRE isi propune sa desemneze cele mai bune programe de PR din lume


THE PRACTICE a intrat in finala Global SABRE ca urmare a castigarii trofeului Gold SABRE pentru cea mai buna campanie de comunicare interna realizata la nivel european. In cadrul categoriei Employee Communications a Global SABRE Awards, THE PRACTICE concureaza cu agentii de relatii publice de top din Statele Unite ale Americii, Australia, Franta si Portugalia.

“Traditia THE PRACTICE de a realiza an de an campanii ce ajung sa fie premiate la SABRE capata acum un suflu nou. Suntem onorati sa ne numaram printre finalistii primei editii a Global SABRE Awards si emotionati sa vedem numele campaniei TechTeam alaturi de programe de comunicare ale unor agentii de prestigiu din lume", a declarat Oana Bulexa, Client Service Director THE PRACTICE.

Retail jobs

Lista finalistilor este disponibila pe site-ul Holmes Report, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 29 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.