Lipton a lansat pe piata din Romania o inovatie in gama de ceai verde si ceai alb: toate beneficiile ceaiului verde si alb, lipsit de tenta amaruie cu care aceste ceaiuri sunt asociate in mod obisnuit.

Pentru a inlatura obisnuita tenta amaruie a ceaiului verde si alb, s-au folosit cele mai tinere parti ale plantei de ceai Camellia Sinensis. Diferenta dintre ceaiul verde si ceaiul alb este data de procesul de preparare. Astfel, ceaiul verde este obtinut din cele mai tinere frunze ale plantei , iar ceaiul alb este obtinut din mugurii si vlastarii acestui arbust de ceai. Acestea se amesteca cu diferite fructe si petale care ofera arome naturale delicate, desavarsind astfel gustul placut si subtil al noilor variante de ceai verde si alb.

"Asa cum am inteles de la consumatorii nostri, principala bariera in consumul acestor variante de ceai este tocmai gustul amarui”
, afirma Daniel Barbulescu, Manager Categorie Ceai Lipton.

Noua gama de ceaiuri Lipton ofera si un continut bogat in flavonoizi, sunt substante active (fitonutrienti) recunoscute pentru beneficiile aduse sanatatii organismului.

Flavonoizii reprezinta o categorie importanta de fitonutrienti (substante active din plante), care au efecte benefice pentru organism si care ar trebui sa faca parte din dieta noastra zilnica. Flavonoizii se gasesc in mod natural in afine, ceapa rosie, mere, sau ciocolata neagra, insa cantitatea cea mai mare se gaseste in ceaiul verde si in ceaiul alb.

Noua gama de ceai verde se gaseste pe piata in variantele Green Mandarin Orange, cu bucatele de mandarina si portocala, si Green Intense Mint, cu frunze de menta, iar gama de ceai alb propune consumatorilor doua sortimente: White Raspberry (zmeura) si White Pomegranate (rodie).

Citeste si:
Începe altfel dimineața: 4 beneficii ale consumului de ceai verde
Începe altfel dimineața: 4...



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.