Pentru prima oara in traditia prestigiosului eveniment, Congresul European de Relatii Publice al Euprera (European Public Relations Education and Research Association) se va desfasura la Bucuresti, in perioada 23-26 septembrie anul curent, se arata intr-un comunicat de presa remis CorporateNews. Tema celei de-a XI-a editii va fi: "Corporate citizens of the third millennium. Towards a Shared European Perspective".

Organizatorul local desemnat, Catedra de Comunicare si Relatii Publice a Facultatii de Litere din Universitatea din Bucuresti, membra a Euprera, aniverseaza cu acelasi prilej 16 ani de la infiintarea sa in anul 1993, fiind cea mai veche sectie universitara de relatii publice din Romania. Ocazia va fi marcata prin evenimentul national aniversar inclus in preambulul congresului Euprera, in 23 septembrie 2009.
Lucrarile evenimentului national se vor derula in sediul Facultatii de Litere, str. Edgar Quinet nr.5-7, iar sesiunile Congresului vor avea loc in spatiile de intruniri ale Bibliotecii Centrale Universitare, Calea Victoriei nr.88.

Gazduirea la Bucuresti a Congresului European de Relatii Publice reprezinta o confirmare a recunoasterii europene de care se bucura scoala romaneasca de relatii publice, dar si o oportunitate pentru promovarea Romaniei si pentru schimbul de idei si experiente intre reprezentantii mediului universitar si de afaceri national si peste 130 de specialisti ai stiintelor comunicarii din universitati si agentii de RP din 20 de tari.

Vor sustine lucrari stiintifice, mese rotunde si prelegeri specialisti in RP din Marea Britanie, Germania, Austria, Franta, Italia, Belgia, Olanda, Suedia, Finlanda, Danemarca, Norvegia, Spania, Portugalia, Scotia, Estonia, Lituania, Rusia, Polonia, Romania, Cipru, Statele Unite ale Americii.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Printre invitatii speciali se va afla dl. Dennis Wilcox, profesor emerit de relatii publice la San Jose State University, SUA, autor al celui mai raspandit si respectabil manual de specialitate, studiat astazi in peste 300 de universitati din majoritatea tarilor lumii. Profesorul Dennis Wilcox va prezenta, in cadrul evenimentului national aniversar al Catedrei de Comunicare si Relatii Publice, in 23 septembrie 2009 la sediul Facultatii de Litere, o prelegere pe tema comunicarii in situatii de criza si lansarea versiunii in limba romana a renumitului manual "Relatii Publice. Strategii si tactici", iar in cadrul congresului, in 24 septembrie, va sustine o prezentare interactiva privind noile mijloace de comunicare.

Congresul are drept sponsori agentia Rogalski & Grigoriu, Dacia Renault si JTI Romania, iar ca parteneri media Agentia de presa Rador, Radio Romania Actualitati, Radio3Net, Comunicatii Mobile, HotNews, Revista Romana de Comunicare si Relatii Publice, MRM Worldwide, Editura Tritonic.
Inscrierile se pot face online, pana la data de 20 august, prin website-ul euprera2009.com, care cuprinde agenda preliminara a evenimentelor integrate congresului si alte detalii.

Participantii romani care opteaza pentru pachet Conferinta nationala (23 septembrie) + Congres Euprera (24-26 septembrie) beneficiaza de un tarif de 100 euro/persoana, pentru inscrieri pana la 20 august. Grila taxelor standard de participare este disponibila la euprera2009.com/registration_form.html

Citeste si:
INTERVIU. Alexandru Seremet, PR-ul BMW Romania
INTERVIU. Alexandru Seremet,...

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.