Cele doua dosare au fost înregistrate de Agentia France-Presse la Tribunalul Bucuresti pe 30 iulie. Obiectul dosarelor este "procedura insolventei".Unul dintre dosarele de insolventa depuse la Tribunalul Bucuresti de

Agenţia France-Presse (AFP) a cerut falimentul societăţii Realitatea Media SA şi al agenţiei de presă NewsIn, care fac parte din trustul de media Realitatea - Caţavencu, prin două acţiuni înregistrate la Tribunalul Bucureşti, în data de 30 iulie.

Cele două dosare au fost înregistrate de Agenţia France-Presse la Tribunalul Bucureşti pe 30 iulie. Obiectul dosarelor este "procedura insolvenţei".

Unul dintre dosarele de insolvenţă depuse la Tribunalul Bucureşti de France-Presse este îndreptat împotriva societăţii Realitatea Media SA, care deţine licenţele audiovizuale pentru posturile de televiziune Realitatea TV, The Money Channel, ActionStar, CineStar, ComedyStar şi pentru posturile de radio Realitatea FM, Radio Guerrilla şi Radio Alpha.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Jurnalul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.