Saptamânalul american Newsweek, aflat de mai multi ani în grave dificultati financiare, va fi preluat de omul de afaceri Sidney Harman, pentru un dolar simbolic, a anuntat grupul de presa Washington Post, preluat de agentiile internationale de presa.Tranzactia pune capat aproape unei jumatati de secol în care publicatia a fost detinuta de Washington Post Company, care a cumparat-o în 1961. Saptamânalul Newsweek a fost fondat la 17 februarie ...
Săptămânalul american Newsweek, aflat de mai mulţi ani în grave dificultăţi financiare, va fi preluat de omul de afaceri Sidney Harman, pentru un dolar simbolic, a anunţat grupul de presă Washington Post.

Tranzacţia pune capăt aproape unei jumătăţi de secol în care publicaţia a fost deţinută de Washington Post Company, care a cumpărat-o în 1961. Săptămânalul Newsweek a fost fondat la 17 februarie 1933.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.