CorporateNews23 Iulie 201015:25

Lectura sub un minut

Presa scrisa romaneasca a inregistrat pierderi totale care depasesc 50 milioane euro in 2009. Cea mai mare pierdere, 25 mil. euro a fost inregistrata de trustul lui Patriciu, Adevarul Holding. Pierderile Adevarul Holding, de 25 milioane euro au fost estimate de

Presa scrisa romaneasca a inregistrat pierderi totale care depasesc 50 milioane euro in 2009. Cea mai mare pierdere, 25 mil. euro a fost inregistrata de trustul lui Patriciu, Adevarul Holding.

Pierderile Adevarul Holding, de 25 milioane euro au fost estimate de Paginademedia.ro, datele de pe Registrul Comertului nefiind inca procesate. In 2008, compania raportase pierderi de 13 milioane euro.

A doua cea mai mare pierdere in randul editorilor de presa este inregistrata de Media Promovalores, editorul Click!, cotidian detinut tot de Adevarul, si se ridica la 17,4 milioane euro in 2009.

Citeste si:
Elena Udrea ramane in arest preventiv
Elena Udrea ramane in arest...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.