Itsy Bitsy FM, radio pentru copii si parinti, si-a extins emisia in Braila, Galati, Slobozia si zonele limitrofe, in urma instalarii unei antene de emise la Topolog, in Muntii Dobrogei, au anuntat reprezentantii radioului. Antena este prima dintr-o serie ce va fi instalata anul acesta. Noua frecventa aduce Itsy Bitsy in casele a peste 600.000 de romani, iar in curand postul de radio dedicat familiilor cu copii se va auzi in peste 20 de orase si zonele limitrofe... [ Citeste articol
Itsy Bitsy FM, radio pentru copii si parinti, si-a extins emisia in Braila, Galati, Slobozia si zonele limitrofe, in urma instalarii unei antene de emise la Topolog, in Muntii Dobrogei, au anuntat reprezentantii radioului.

Antena este prima dintr-o serie ce va fi instalata anul acesta. Noua frecventa aduce Itsy Bitsy in casele a peste 600.000 de romani, iar in curand postul de radio dedicat familiilor cu copii se va auzi in peste 20 de orase si zonele limitrofe acestora.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.