Înainte de a intra in vacanta parlamentara, PDL si UDMR si-au asigurat majoritatea in Consiliul de Administratie (CA) al TVR, cedand insa mai multe locuri PSD-ului si PNL-ului in conducerea Societatii Romane de Radio...

Înainte de a intra în vacanţa parlamentară, PDL şi UDMR şi-au asigurat majoritatea în Consiliul de Administraţie (CA) al TVR, cedând însă mai multe locuri PSD-ului şi PNL-ului în conducerea Societăţii Române de Radio (SRR).

Situaţia a fost tranşată ieri într-o rundă de negocieri-fulger între liderii grupurilor parlamentare. Numirile ar urma să se parafeze marţi, cu o zi înainte de vacanţă, iar numele noilor membri ai CA-urilor să se tranşeze de azi în interiorul partidelor.

Majoritatea la TVR îi dă PDL-ului mână liberă să-şi impună şeful pentru următorii patru ani. Promisă UDMR, şefia Radioului depinde însă de o înţelegere fie cu PSD, fie cu PNL.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Evz.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.