Publisherul german Heise Medien Gruppe a preluat pachetul majoritar de actiuni la Pagini Aurii de la compania Truvo Corporate, care detine mai multe companii de acest tip din Belgia, Irlanda, Portugalia, Africa de Sud si Porto Rico. "Prin achizitia pachetului majoritar de actiuni al Pagini Aurii intram pe o piata noua, cu un potential economic dovedit si ne consolidam pozitia in zona Europei Centrale si de Est. Pagini Aurii este prezenta atat in zona de print, cat si in... [ Ci

Publisherul german Heise Medien Gruppe a preluat pachetul majoritar de actiuni la Pagini Aurii de la compania Truvo Corporate, care detine mai multe companii de acest tip din Belgia, Irlanda, Portugalia, Africa de Sud si Porto Rico.

"Prin achizitia pachetului majoritar de actiuni al Pagini Aurii intram pe o piata noua, cu un potential economic dovedit si ne consolidam pozitia in zona Europei Centrale si de Est. Pagini Aurii este prezenta atat in zona de print, cat si in cea de online, fiind un instrument de business al multor IMM-uri la nivel national", a declarat Ansgar Heise - geshaftsfuhrer Heise Medien Gruppe.

Heise Medien Gruppe este o companie care activeaza in industria de ghiduri clasificate locale in Germania, cu operatiuni in mai multe piete in Europa de Est si Centrala.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.