Central European Media Entreprises (CME), proprietarul televiziunilor Pro din Romania, a numit un nou chief financial officer (CFO), in persoana lui David Sach, fost executiv de top in multinationale ca France Telecom, Millicom International sau Clearwire Corporation, au anuntat oficialii CME. David Sach il inlocuieste la CME pe Charles Frank, sef interimar peste finantele grupului din iulie 2009, dupa plecarea din CME a lui Wallace Macmillan.Inainte de a se alatura grupului condus de A
Central European Media Entreprises (CME), proprietarul televiziunilor Pro din Romania, a numit un nou chief financial officer (CFO), in persoana lui David Sach, fost executiv de top in multinationale ca France Telecom, Millicom International sau Clearwire Corporation, au anuntat oficialii CME.

David Sach il inlocuieste la CME pe Charles Frank, sef interimar peste finantele grupului din iulie 2009, dupa plecarea din CME a lui Wallace Macmillan.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.