Revista American Banker l-a numit pe Jamie Dimon, presedinte si director executiv al JP Morgan, bancherul anului 2009 in SUA, iar pe Josue Robles Jr, presedintele United Services Automobile Association (USAA), investitorul anului. Intr-o perioada de intense schimbari economice si de rearanjare a configuratiei finaciare, Dimon a reusit sa demonstreze puternice calitati…
Revista American Banker l-a numit pe Jamie Dimon, presedinte si director executiv al JP Morgan, bancherul anului 2009 in SUA, iar pe Josue Robles Jr, presedintele United Services Automobile Association (USAA), investitorul anului.

Intr-o perioada de intense schimbari economice si de rearanjare a configuratiei finaciare, Dimon a reusit sa demonstreze puternice calitati manageriale si prudenta in investirea capitalurilor companii, se arata in motivatia revistei.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.