Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, ghidul Pagini Aurii are un nou director general, in persoana lui Marco Stettler.

Marco Stettler se alatura Pagini Aurii venind de la Ringier AG, companie elvetiana lider in domeniul editarii de ziare si reviste in Elvetia, Europa de Est si Asia, unde a activat pana de curand ca general manager in Ucraina, iar inainte fiind directorul executiv al Diviziei Free Newspapers din Ringier Romania.

Printre alte pozitii manageriale detinute, Marco a fost advertising director classified Print & Online in compania Neue Zurcher Zeitung si a fost implicat in formarea companiei AdLINK Internet Media AG, companie de vanzari online care in momentul de fata este lider de piata in Elvetia.

“Marco Stettler se alatura companiei intr-un moment deosebit de important pentru dezvoltarea societatii Pagini Aurii, in care directia generala a industriei este spre formele de new media in advertising. Printre numeroasele sale realizari, Marco a capatat experienta in transformarea strategica a afacerii traditionale din publicatii in print intr-o afacere cu activitati online”, declarat Iulian Boanta, Director Marketing Pagini Aurii.

Retail jobs

Marco Stettler il inlocuieste in functie pe Shai Goldman, care si-a inceput activitatea in Pagini Aurii in 2000 si a condus societatea prin faza de pionierat si a transformat-o intr-o solida companie pe piata din Romania.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.