Pentru Sorin Rosca Stanescu, asediul mediul online intrat in linie dreapta. Dupa ce a lansat CorectBooks, prima librarie digitala din Romania, acesta spune ca in maxim o luna va lansa alte 10 site-uri dintre care reteaua sa sociala, CorectFriends, "va avea o importanta extraordinara".

Continut, online gaming, ecommerce si retea sociala. Platforma online pe care Sorin Rosca Stanescu o va lansa peste o luna le va avea pe toate.

“Corect va juca corect", spune el, referindu-se la strategia pe care proiectul sau online o va aborda. "Corect nu va incerca sa distruga concurenta, internetul functioneaza dupa alte legi, in internet e loc pentru fiecare.” Proiectul Corect, care va cuprinde portalul de stiri CorectNews, siteul de online gaming CorectGames , reteaua sociala CorectFriends si platforma de ecommerce CorectShop va fi lansat peste maxim <javascript:;> o luna, dupa cum spune acesta.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.