CorporateNews24 August 201013:26

Lectura de un minut

„Sa nu minti” este regula de aur a comunicarii. Nu conteaza cui ne adresam, perioada in care ne aflam sau compania din care venim. Calea adevarului este cea mai importanta piesa din puzzle-ul comunicarii. cititi mai departe
„Sa nu minti” este regula de aur a comunicarii. Nu conteaza cui ne adresam, perioada in care ne aflam sau compania din care venim. Calea adevarului este cea mai importanta piesa din puzzle-ul comunicarii.

Companiile, la unison, declara ca cel mai important lucru in perioada crizei a fost comunicarea. 72% dintre respondentii la studiul „European Communication Monitor”, realizat de EUPRERA, au declarat ca, pe durata crizei economice, comunicarea a jucat un rol tot mai important in organizatia lor. Cu toate acestea, numai 22% au reusit sa isi consolideze resursele in comparatie cu alte departamente, in timp ce 37% au pierdut mai mult decat media.

Citeste articolul integral pe Cariereonline.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.