ZeList, serviciul de monitorizare online, a anuntat ieri cateva noutati interesante pentru cei ce urmaresc starea blogosferei locale. Indicii pentru social media – .roBlog Index si .roTwitter Index arata cum evolueaza activitatea pe bloguri si Twitter in Romania. Astfel in momentul de fata .roBlogs Index se afla la nivelul 171, in crestere cu 5 puncte fataMai mult ››

ZeList, serviciul de monitorizare online, a anuntat ieri cateva noutati interesante pentru cei ce urmaresc starea blogosferei locale.

Indicii pentru social media – .roBlog Index si .roTwitter Index arata cum evolueaza activitatea pe bloguri si Twitter in Romania. Astfel in momentul de fata .roBlogs Index se afla la nivelul 171, in crestere cu 5 puncte fata de saptamana precedenta, indicand o crestere de circa 70% a activitatii blogosferei fata de luna mai 2009.

zeAPI – Asa cum anunta mai demult, ZeList ofera acces la un API si incepe cu doua implementari: Post2Twitter (informatii despre cat de mult se vorbeste despre un post din blogosfera pe twitter.) si BlogInfo (o serie de informatii despre un blog din Zelist, fara sa intri pe site).


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feedproxy.google.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.