La conferinta F8 care a avut loc in San Francisco, Mark Zuckerberg, fondatorul celei mai populare retele de socializare din lume, a prezentat o serie de produse prin intermediul carora utilizatorii Facebook si prietenii lor sa devina "centrul web-ului", potrivit BBC News. Cea mai importanta noutate este lansarea unui protocol ce le permite utilizatorilor Facebook sa marcheze continutul care le place de pe site-uri, prin intermediul butonului "Like". Astfel, un utiliz
La conferinta F8 care a avut loc in San Francisco, Mark Zuckerberg, fondatorul celei mai populare retele de socializare din lume, a prezentat o serie de produse prin intermediul carora utilizatorii Facebook si prietenii lor sa devina "centrul web-ului".

Cea mai importanta noutate este lansarea unui protocol ce le permite utilizatorilor Facebook sa marcheze continutul care le place de pe site-uri, prin intermediul butonului "Like". Astfel, un utilizator va putea comunica in acest mod cu prietenii din reteaua sa, cu conditia de a fi logat pe Facebook. Butonul "Like" va fi amplasat pe site-urile partenere Facebook.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.