Posibila moarte a fostului preşedinte al României a iscat o întreagă nebunie pe Twitter. Simpla întrebare a unui utilizator al reţelei, curios de ce fostul preşedinte al României nu mai scrie nimic pe blog, a dus la o reacţie în lanţ.

"A murit Iliescu?" este întrebarea la care majoritatea twitter-iştilor căutau astăzi răspuns. Totul a pornit de la o întrebare a unui utilizator al reţelei, curios de ce fostul preşedinte al României nu mai scrie nimic pe blog.

De aici a început nebunia. Căci moartea fostului preşedinte al României a ajuns inclusiv pe wikipedia. Cineva a modificat chiar şi pagina de Wikipedia a fostului presedinte. "Ion Iliescu ( 3 martie 1930, Olteniţa) - 15 aprilie 2010, Bucureşti a fost un politician român. A fost preşedinte ales al României între anii 1990-1996 şi 2000-2004. Până la decesul său, în (2010), a fost presedinte de onoare al PSD. Iliescu a fost o figură dominantă şi controversată a politicii româneşti de după 1989. În timpul mandatelor sale a început introducerea reformelor politice, sociale şi economice.", este consemnat pe site-ul enciclopediei.

Citeste si:
Elena Udrea ramane in arest preventiv
Elena Udrea ramane in arest...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Citeste articolul integral pe Realitatea.netTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.