Într-un interviu acordat pentru paginademedia.ro, omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat ca pe viitor trustul de presa pe care îl detine va fi mult mai transparent, acesta considerând ca "orice încercare de a pastra o guvernare corporatista centralizata este sortita esecului". Dinu Patriciu a explicat ca odata cu plecarea lui Razvan Corneteanu din cadrul grupului s-au operat câteva schimbari în ceea ce priveste managementul companiei, ...

Într-un interviu acordat pentru paginademedia.ro, omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat că pe viitor trustul de presă pe care îl deţine va fi mult mai transparent, acesta considerând că "orice încercare de a păstra o guvernare corporatistă centralizată este sortită eşecului".

Dinu Patriciu a explicat că odată cu plecarea lui Răzvan Corneţeanu din cadrul grupului s-au operat câteva schimbări în ceea ce priveşte managementul companiei, în sensul că s-a desprins complet conducerea comercială de managementul editorial.

"Adrian Halpert conduce zona editorială, iar Peter Imre se ocupă de administrarea businessului. Eu sunt acum preşedintele consiliului de administraţie. Înainte eram doar membru", a spus Patriciu.

Citeste si:
Elena Udrea ramane in arest preventiv
Elena Udrea ramane in arest...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Citeste articolul integral pe Paginademedia.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.