Grupul polonez cu activitati in online NetMedia a achizitionat 70% din compania romaneasca C&D Solutions, proprietar al site-urilor turistice AllSeasons.ro si TourismGuide.ro. NetMedia, companie cu venituri de 30 mil. euro, este la prima achizitie internationala, scrie presa poloneza. Firma romaneasca a fost infiintata in 2003, are sediul in Brasov si activeaza in domeniul rezervarilor hoteliere online, precum si in vanzarea de bilete de avion si pachete turistice. Dupa achizitia di
Grupul polonez cu activitati in online NetMedia a achizitionat 70% din compania romaneasca C&D Solutions, proprietar al site-urilor turistice AllSeasons.ro si TourismGuide.ro. NetMedia, companie cu venituri de 30 mil. euro, este la prima achizitie internationala, scrie presa poloneza.

Firma romaneasca a fost infiintata in 2003, are sediul in Brasov si activeaza in domeniul rezervarilor hoteliere online, precum si in vanzarea de bilete de avion si pachete turistice. Dupa achizitia din 31 martie, compania isi va schimba numele in NetMedia Romania.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.