Enciclopedia colaborativa online Wikipedia, care este si al saselea cel mai mare site din lume, va fi relansata pe 5 aprilie si va avea un nou design al paginilor. Noul design al Wikipedia a fost deja testat de 500.000 de utilizatori si va fi implementat oficial din 5 aprilie. Pagina principala a Wikipedia va fi modificata pentru a face navigarea pe site mai simpla, in timp ce celelalte pagini vor fi mai... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]
Enciclopedia colaborativa online Wikipedia, care este si al saselea cel mai mare site din lume, va fi relansata pe 5 aprilie si va avea un nou design al paginilor.

Noul design al Wikipedia a fost deja testat de 500.000 de utilizatori si va fi implementat oficial din 5 aprilie. Pagina principala a Wikipedia va fi modificata pentru a face navigarea pe site mai simpla, in timp ce celelalte pagini vor fi mai usor de editat.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.