Google colaboreaza cu Intel, Sony si Logitech pentru dezvoltarea software-ului web pentru televizoare, potrivit unor surse implicate in negocierile cu cele trei companii, potrivit Bloomberg. Proiectul, intitulat Google TV, foloseste chip-urile Intel si o tastatura care functioneaza ca o telecomanda dezvoltata de compania elvetiana Logitech.Google, care isi extinde afacerile in afara sferei de cautare pe internet, intra astfel in... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

Google colaboreaza cu Intel, Sony si Logitech pentru dezvoltarea software-ului web pentru televizoare, potrivit unor surse implicate in negocierile cu cele trei companii, potrivit Bloomberg.

Proiectul, intitulat Google TV, foloseste chip-urile Intel si o tastatura care functioneaza ca o telecomanda dezvoltata de compania elvetiana Logitech.

Google, care isi extinde afacerile in afara sferei de cautare pe internet, intra astfel in competitie cu Yahoo, TiVo, Rovi Corp si Microsoft pe segmentul livrarii de internet pe televizor.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.