Orange este primul operator telecom din Romania care devine membru al asociatiei industriei de publicitate online din Romania, iar IAB devine partener al evenimentului Online MeetUp, organizat de operatorul telecom. "Este un semn de maturitate a pietei ca un mare operator de telecom, reprezentant al industriei care a avut in prima parte a anului trecut cel mai mare volum de publicitate online, si in acelasi timp o companie foarte activa online, vrea sa... [ Citeste articolul pe
Orange este primul operator telecom din Romania care devine membru al asociatiei industriei de publicitate online din Romania, iar IAB devine partener al evenimentului Online MeetUp, organizat de operatorul telecom.

"Este un semn de maturitate a pietei ca un mare operator de telecom, reprezentant al industriei care a avut in prima parte a anului trecut cel mai mare volum de publicitate online, si in acelasi timp o companie foarte activa online, vrea sa contribuie la cresterea acestei industrii", a declarat Cristi Petriceanu, presedinte al Asociatiei IAB Romania.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.