Reteaua sociala MySpace, care se lupta cu audienta in scadere, concedieri si doua schimbari succesive de management, isi regandeste strategia de business si isi va relansa site-ul in saptamanile urmatoare, scrie presa internationala. Mike Jones, care a preluat functia de co-presedinte luna trecuta, impreuna cu Jason Hirschhorn, a spus ca deja unii angajati si-au pierdut vointa de a mai lupta pentru imbunatatirea companiei."Suntem intr-un punct in care avem nevoie de... [ Citest
Reteaua sociala MySpace, care se lupta cu audienta in scadere, concedieri si doua schimbari succesive de management, isi regandeste strategia de business si isi va relansa site-ul in saptamanile urmatoare, scrie presa internationala.

Mike Jones, care a preluat functia de co-presedinte luna trecuta, impreuna cu Jason Hirschhorn, a spus ca deja unii angajati si-au pierdut vointa de a mai lupta pentru imbunatatirea companiei.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.